PEP小学英语五年级上册第5单元测试题及答案

 时间:2018-06-30 13:50:09 贡献者:王立山

导读:小学英语(PEP)五年级上册测试题Unit Five My New Room题号 得分一、填入所缺字母,完成单词。 (10 分) 1. 窗帘 curt __ __ t 3.卧室 b __ droom 5.镜子 m__ r__ __r 7.厨房 k__ tch __ n 9.在„„后面 b __ h __ n

pep小学英语五年级上册第一至第二单元水平测试题答案
pep小学英语五年级上册第一至第二单元水平测试题答案

小学英语(PEP)五年级上册测试题Unit Five My New Room题号 得分一、填入所缺字母,完成单词。

(10 分) 1. 窗帘 curt __ __ t 3.卧室 b __ droom 5.镜子 m__ r__ __r 7.厨房 k__ tch __ n 9.在„„后面 b __ h __ nd 二、 将汉语与对应英语连线。

(10 分) 1. 我自己的房间 2. 在第三层 3. 在书桌前面 4. 在墙上 5. 在床的上方 三、 看图,完成短文。

(10 分) A. on the third floor B. in front of the desk C. my own room D. over the bed E. on the wall 2.衣橱 cl __ s __ 4.垃圾箱 tr __ sh b_ n一 二三四五六七八九总分6.卫生间 ba__ __ room 8.在„„下面 __ nd __ r 10.在„„旁边 n __ __r一个厨房、一个起居室,一个 书房,两个卫生间、两个卧室。

一个卧室。

在床的上方有幅画,在床的 旁边有个床头柜,床头柜上有个电话, 门后面有个垃圾桶,空调下面有面镜子。

Welcome to my new house. There are two _____, two_______, a study a _____ _______ and a_______ . In this new house, I have my own room. In my room, there is a picture _____ the bed. There is an end table_____ bed. The phone is _____ the end table. The ___ is under the air-conditioner. The trash bin is ____the door.

四、 根据图片补充问句或答句。

(10 分)床头两边是床头柜和书桌,床的上方是图片,一只猫在窗 帘的后面,书桌上的铅笔盒里有很多铅笔,书桌的旁边是 书架。

1. Where is the end table? ___________________________________. 2. Where is the picture? _____________________________________. 3. ________________________? It’s behind the curtains. 4.Where are the pencils? ________________________________. 5. ______________________? They’re on the bookshelf. 五、 选择填空。

(10 分) ( ) 1.There ___ a small closet in my bedroom. A. am ( B. is C. are D. be) 2.There ____ some pictures on the wall. A. am B. is C. are D. be() 3.My father has ______air-conditioner. A. a B. an C. some D. \() 4.Tom is behind Jim, Jim is _______Tom. A. front B. in front of C. over D. behind() 5.There is a TV set ______ the closet. A. near B. in C. under D. behind() 6.This is a picture _____ my room. A. on B. in C. of D. to() 7.The books are _____ the bookshelf. A. in B. on C. over D. under() 8.Two end tables _____ near the bed. A. am B. is C. are D. be() 9.There _____ a table ,a TV and two sofas in my room. A. is B. am C. are D. be

() 10.We are rabbits. We_____ A. have B. hasa new flat. D. areC. is六、找出错误并改正,将改后的句子写在横线。

(10 分) 1、I have an new air-conditioner. ______________________________________________________ 2、There is a book over the desk. ______________________________________________________ 3、There are two end tables on the bed. ______________________________________________________ 4、The pens is in the pencil-case. ______________________________________________________ 5、There is blue curtains ,a big closet in my room. ______________________________________________________ 七、连词组句。

(10 分) 1、trash bin , The ,the ,door, is , behind ___________________________________________________ 2、Many , are , in , closet , clothes , the ___________________________________________________ 3、my , I , room , have , own ___________________________________________________ 4、are , There , studies , two , my , house , in ___________________________________________________ 5、in , a , and , There , the , mirror , is , end table ,an ,bedroom ___________________________________________________ 八、阅读理解。

(20 分) A Hello, my name is Lin Lin. I’m twelve. This is my bedroom. Let me show you. There is a bed, a window, a shelf, a desk, a chair, and a computer. The window is in front of the desk. The desk is near the bed.

There is a computer on the desk. My bedroom is small, but it’s nice. I love it. Do you like my bedroom? 根据短文内容,判断正误,对的打“” ,错的打“×” 。

(()1.There is a closet in Lin Lin’s bedroom.)2.The desk is near the bed.( (()3.The window is behind the desk. )4.The bedroom is big.)5.Lin Lin likes her bedroom very much.BMy favourite room is my bedroom. It’s small, but it’s very clean and beautiful. There is a small bed near the window. Near the bed, there is a brown desk. You can see a pink clock, a radio and many books on it. Near the door, there is a closet. What’s that over the bed? It’s an air-conditioner. I like my bedroom very much. 根据短文,填空。

1. My room is _____, but it’s clean and beautiful. 2. The _____ is near the bed. 3. On my desk, there is a _____, a ______, and many _______. 4. There is a closet ______ the door. 5. You can see an ______ over the bed. 6. Is there a small bed near the window? ____, ____ ______. 九、作文。

(10分) 以“My room”为题目,写一篇介绍自己房间的小作文,不少于5句话。

_______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ ____

Unit Five My New Room一、1.a i a 二、1.C 2.A 3.B 4.E 5.D 三、bedrooms, bathrooms, living room, kitchen, over, near, on, mirror, behind 四、1.It’s near the bed. 2.It’s over the bed. 3.Where is the cat? 2.o e 3.e 4.a i 5.i r o 6.t h 7.i e 8.u e 9.e i 10.e4.They’re in the pencil-case.5.Where are the books?五 1.B 2.C 3.B 4.B 5.A 6.C 7.B 8.C 9.A 10.A 六、1.an→a 2.over→on 3.on→near 4.is→are 5.is→are七、1.The trash bin is behind the door. 2.Many clothes are in the closet. 3.I have my own room. 4.There are two studies in my house.5.There is a mirror and an end table./an end table and a mirror in the bedroom. 八、A:×√××√ B: 1.small 2.desk 3.clock, radio, books 6.Yes,there is. 4.near5. air-conditioner 九、略。

 
 

微信关注公众号,送福利!